Sopimusehdot ja Käyttöohjeet

Golfsimu.fi tarjoaa golfsimulaattori- palveluita vuokraamalla golfsimulaattori- pelivuoroja osoitteessa Tuomaakuja 4, 55100 Imatra. Varaamalla vuoron tai ostamalla kausi-/ sarjakortin, tilaaja(asiakas) hyväksyy alla olevat ehdot:

Asiakas sitoutuu noudattamaan käyttäohjeita ja sopimusehtoja. Asiakas on lukenut käyttöohjeet ja sopimusehdot.

Golfsimu.fi- varauskalenterissa vuorot maksetaan etukäteen sekä asiakas voi ostaa käyttäjätililleen(luo käyttäjätili varauskalenterissa) arvoa(krediittejä) sarja- ja kausikorttien muodossa. Kortin arvoa vastaava summa ladataan käyttäjän tilille, jolla käyttäjä voi maksaa varaamansa pelivuorot. Ladattua arvoa(krediittejä) ei palauteta. Varatuilla vuoroilla ei ole palautusoikeutta.
Käyttäjä on vastuussa kulunvalvonta-tunnisteestaan(kortti, avain, pinkoodi tai vastaava tilanteen mukaan) ja sitoutuu huolehtimaan sen asianmukaisesta säilyttämisestä. Kulkutunnistetta ei saa luovuttaa ulkopuolisille, väärinkäytöksistä perimme mahdolliset kulut ja tarkistusmaksun 100€.
Käyttäjä sitoutuu huolehtimaan ulko-oven asianmukaisesta lukitsemisesta käytön jälkeen.
Vika tai ongelmatapauksissa ota yhteyttä puh. 040 3500 490 tai info@golfsimu.fi

Sopimusrikkeistä veloitamme aiheutuneet kulut ja mahdollisen tarkistusmaksun 100€.


Huom! Golfsimu.fi ei vastaa asiakkaiden välineistä tai omaisuudesta(esim. asiakkaan rikkoma maila). Käyttäjä vastaa itse mailoistaan ja välineistään sekä mahdollisista omista vakuutuksistaan.
Asiakas vastaa rikkomistaan "talon laitteista tai tavaroista " ja on velvollinen ilmoittamaan välittömästi jos vahinkoja tapahtuu, numeroon 0403500490 tai info@golfsimu.fi.
Pelaaminen tapahtuu omalla vastuulla sääntöjä ja varovaisuutta noudattaen!

Tässä hieman ohjeita, jotta pääset helposti alkuun ensimmäisellä kerrallasi:

-Simulaattori sijaitsee Tuomaankuja 4:ssä Imatralla (Minimania vastapäätä), josta löytyvät myös Imatran Vuokravarastot, Ravintola Lounari ja Eräaitta.
-Avattuasi oven saamallasi pinkoodilla, oven vas.puoleltä löytyvät valokatkaisijat, kattovalot sekä katkaisin taulu/seinävaloille (näitä voit pitää päällä oman tarpeesi mukaan). Ilmastoinnin kaukosäädin löytyy samalta seinältä, käytä tarpeen mukaan.
-Ennenkuin menet pidemmälle, vaihda sisäkengät ja jätä ulkovaatteet naulakkoon (pelaaminen sukkasillaan on kielletty staattisen sähkön vuoksi).
-Simulaattorissa pelaaminen sallittu vain puhtailla palloilla ja mailoilla. Voit lainata ”talonvälineitä" niin halutessasi (palautathan ne pelin jälkeen paikalleen).
-Simu on ”herkkä” roskille ja esteille pelialueella, varsinkin valkoiset esineet häiritset sensoreita. Poista pelialueelta kaikki ylimääräiset roskat ja esineet.
-Vahinkojen välttämiseksi: Jokaisen pelaajan tulee varmistua ennen lyöntiä turvallisesta pelitapahtumasta tekemällä pelipaikalla rauhallisen" harjoitusswingin" ja näin varmistua, että vahinkoja ei pääse tapahtumaan.
-Jokainen pelaaja vastaa omasta ja kanssapelaajien turvallisuudesta lyöntivuorollaan.

Peli alkaa seuraavasti :

Ohje 1

Ohje 2

Ohje 3

Ohje 1

KUN lopetat:
- Sulje peli joko painamalla ruudun oikeasta yläkulmasta X- nappulaa tai painamalla ESC- näppäintä ja lopettamalla peli
- Saavut tietokoneen työpöydälle. Saat tietokoneen suljettua normaalisti painamalla vasemmalta alakulmasta windows- logoa ja valitsemalla "Sammuta".
- Tietokoneen pitäisi nyt sammua.
- Seuraavaksi sammuta simulaattorin valot oranssista kytkimestä.
-Koneiden pitäisi nyt olla hiljantyneet ja sammuneet!

Toivottavasti nautitte pelivuorostanne ja aina hyvästä säästä!

Kun lähdet, sammutathan kaikki valot oven vierestä katkaisijoista ja varmista että ovi tulee lukkoon.

TERVETULOA UUDESTAAN!


info@golfsimu.fi
www.golfsimu.fi
040 3500 490